IZKUŠNJA

Ustvarjanje družinskega portreta Fun Photography je razburljiv in zabaven dogodek, na katerem boste resnično uživali. Moj cilj je preprost – narediti fotografije vaše družine, ob katerih se boste nasmehnili vsakič, ko jih boste pogledali in podoživeli svojo fotografsko izkušnjo. Želim si, da bi postal vaš družinski portret brezčasen in da bi bili na te fotografije ponosni tako danes kot tudi čez 20 in več let. Naj bo to del vaše dediščine otrokom in vnukom.

Prav zato Fun Photography ne prodaja  fotografij v digitalni obliki, temveč končne izdelke, torej fizične fotografije, ki popestrijo vaš dom ali pa z njimi lahko v obliki darila razveselite svoje sorodnike in prijatelje. Veliko lepih fotografij ostaja na naših telefonih, računalnikih in diskih. Velikokrat se tudi izgubijo, ne da bi jih pred tem komu pokazali. S Fun Photography bodo vaši družinski portreti zažareli v vašem domu, pisarnah ali na domu vaših prijateljev ali sorodnikov.

KAKO POTEKA

1. FOTOGRAFIRANJE

S Fun Photography bomo skozi podobe na fotografijah povedali zgodbo vas in vaših bližnjih. Ustvarili bomo umetniško podobo vaše družine.

2. UOKVIRJANJE

Vaše neprecenljive podobe zaživijo v naših ročno izdelanih okvirjih, unikatnih, kot so unikatne vaše fotografije, ki bodo za vselej krasile vaš dom.

3. SPOMINI

Izkušnja s Fun Photography ni le ura fotografiranja, niti digitalno obdelane podobe, spravljene na računalniku. So spomini za vas, vaše otroke in vnuke, ki bodo v domači galeriji razveseljevale več generacij.

PRIPRAVA NA FOTOGRAFIRANJE


Fotografija na steniZa naše uspešno skupno delo je pomembno, da veste, kaj lahko pričakujete na našem srečanju. Za sproščeno in vzdušje med fotografiranjem  se moramo na dogodek pripraviti skupaj. Pred srečanjem boste dobili podrobna navodila, kako se pripraviti in urediti, da bodo fotografije kar najlepše. Vnaprej si lahko ogledate tudi vse različice in tehnične izvedbe Fun Photography [link na galerijo pri vas doma], ki jih lahko izberete po zaključku fotografiranja.

Nekaj dni pred vašim terminom za fotografiranje vas bom poklical, da se dogovorimo glede lokacije in drugih podrobnosti,  izvedeti pa moram tudi čimveč o vaši družini, da bom lahko kar najbolje načrtoval našo skupno fotografsko izkušnjo.

NAŠE SREČANJE ZA FOTOGRAFIRANJE

Fotografiranje vaše družine bo sproščeno in prijetno, tako bodo vaše podobe karseda naravne in spontane. To je tudi priložnost, da si vzamete čas, uživate v medsebojni družbi  in se skupaj zabavate. Že v pogovoru pred srečanjem poskušam izvedeti čim več o vaših hobijih in skupnih aktivnostih, pa tudi kaj o vaših otrocih, da lahko najdem način, kako jih pripraviti do sproščenega poziranja.

Še posebej mi je v veselje in ponos, ko uspem pred objektivom sprostiti tudi ljudi, ki se sicer ne želijo fotografirati, saj se neradi nastavljajo fotografskim objektivom.

NASLEDNJI KORAKI

Po fotografiranju boste zadovoljni, ker ste dobro investirali svoj čas in uspeli ujeti čudovite trenutke s svojo družino. Sam bom nato svoj čas namenil izboru najboljših fotografij z našega srečanja in vsako posebej digitalno obdelal. V dveh tednih se bomo dogovorili za skupen ogled, ko bomo izbrali tiste, ki vam bodo najbolj všeč.

DRUŽINSKI PORTRETI PRI VAS DOMA

Najbolj razburljiv del po fotografiranju je odločitev, kako družinske portrete razstaviti v vašem domu in mu tako dati poseben značaj. Veliko ljudi se danes odloči za sodobne in minimalistične izvedbe, kdo pa si bo zaželel bolj klasičen videz.

Izbirate lahko med posebej izdelano kolekcijo okvirjev, kolažev in inštalacij Fun Photography za vaš dom [link na pri vas doma]. Z veseljem vam bom svetoval, kako najbolje razstaviti fotografije v vašem domu. Prav zato bom pripravil različne modele, da boste lahko videli, kako različni portreti delujejo v prostoru.  Večino ročno izdelanih družinskih portretov Fun Photography lahko prejmete že v desetih dneh po plačilu. Posebne samo za vas, da lahko v njih uživate za zmeraj!