KONTAKT

Pozdravljeni, sem Matjaž Klemenc.
Matjaž klemenc

S fotografijo se ukvarjam že več kot 10 let, sprva ljubiteljsko, z nabiranjem izkušenj pa mi je postajala vse večji izziv, ki je presegel fotografiranje rojstnodnevnih zabav otrok in lovljenje trenutkov na družinskih sprehodih. Sem ponosen oče štiriletnega fantka in šestletne deklice, ki sta pravi navdih za vse, kar počnem.

Želja po poglobljenem študiju in izpopolnjevanju me je peljala na Inštitut in akademijo za multimedije v Ljubljani (IAM). Med študijem, ki sem ga uspešno zaključil, sem med drugim pridobil dragocena obrtniška znanja s področja fotografije in videoprodukcije, pri delu, ki sem ga opravljal, pa sem pridobil tudi izkušnje iz industrijskega oblikovanja. Vse to mi danes omogoča tehnično kar se da izpiljeno izvedbo fotografskih idej. Ukvarjam se tudi s fotografiranjem izdelkov, reportažno fotografijo ter video in filmsko produkcijo. Sem član Society of Wedding and Portrait Photographers (SWPP).

Fotografiranje in izdelava družinskih portretov, od ideje do končnega izdelka, sta moji veliki strasti. Vašemu družinskemu portretu želim vdihniti brezčasnost, vaša izkušnja s Fun Photography pa bo nepozabna. Moj slog je sodoben, a dovolj tradicionalen, da bodo vaše fotografije os,,tale sveže in zanimive in jih boste z veseljem pogledali tudi čez dvajset ali več let.

A še tako dobra tehnična podkovanost ni jamstvo za dobro fotografijo, kakor tudi ni dovolj, da portretiranec sedi pri miru in se smeje v fotoaparat. Moj namen je ujeti vaš trenutek, prav tisti hip, ko vaš otrok izrazi čustva, ki so značilna zanj in ki ga naredijo tako posebnega, pa naj bo to sramežljiv nasmešek, iskrice v očeh, ali nagajiv izraz. In ni lepšega, ko mi dovolite, da ujamem skupne trenutke dveh, treh ali več generacij za trajne spomine s starši, babicami in dedki, vnuki.

Da vaše podobe ne bi ostale spravljene v elektronskih arhivih, kar je s prihodom digitalne fotografije postala stalnica, s ponudbo Fun Photography ponovno uvajam portretno fotografijo, ki jo prelijem v ročno izdelan družinski portret. Tako bodo fotografije vselej na ogled in verjamem, da dobro izdelan sodoben družinski portret lahko lepo dopolni notranjost vašega doma in ostane v rokah več generacij.

Vaše družinsko fotografiranje mora biti dogodek, ki se ga veselite. Naredil bom vse, kar lahko, da bo ta izkušnja posebna samo za vašo družino.

V posebno čast mi je, da moji portretiranci z menoj delijo trenutke svojega življenja, da jih ujamem in zanje naredim fotografije, ki jim bodo trajen spomin. Veselim se, če bom lahko ujel tudi vašega!

Pokličite me in skupaj bomo ustvarili vaš družinski portret!

Vpišite podrobnosti o svojih željah

Fun Photography