VAŠ DOM JE GALERIJA

Najbolj razburljiv del po fotografiranju je odločitev, kako družinske portrete razstaviti v vašem domu in mu tako dati poseben značaj. Veliko portretirancev se odloči za sodobne in minimalistične izvedbe, kdo pa si bo zaželel bolj klasičen videz.

Izbirate lahko med posebej izdelano kolekcijo okvirjev, kolažev in inštalacij Fun Photography za vaš dom [link na pri vas doma]. Z veseljem vam bom svetoval, kako najbolje razstaviti fotografije v vašem domu. Prav zato bom pripravil različne modele, da boste lahko videli, kako različni portreti delujejo v prostoru.  Večino ročno izdelanih družinskih portretov Fun Photography lahko prejmete že v desetih dneh po plačilu. Posebne samo za vas, da lahko v njih uživate za zmeraj!

SESTAVLJANKA

Kolaž Fun Photography

SESTAVLJANKA je sodobna, dinamična in dekorativna postavitev 5 ali 7 fotografij, natisnjenih z visoko kakovostnim tiskom na umetniškem papirju, ki je pritrjen na leseno ploščo MDF. Možnih je več različic sestavljanke.

 

 

 MAVRICA

screen-shot-2016-09-20-at-17-28-13MAVRICA je instalacija štirih ali petih fotografij v lesenih okvirjih, natisnjenih z visoko kakovostnim tiskom na umetniškem papirju.

 

MONO

4-11

MONO je samostojno uokvirjena fotografija v črnem, srebrnem ali belem okvirju s srebrnim robom, natisnjena z visoko kakovostnim tiskom na umetniškem papirju.

 

ČRNO BELO

 

ČRNO BELO je minimalistična instalacija treh fotografij, uokvirjenih s črno srebrnimi profili, natisnjenih z visoko kakovostnim tiskom na umetniškem papirju.

POD STEKLOM

POD STEKLOM je postavitev štirih ali petih fotografij v lesenih okvirjih črne, srebrne ali bele barve. Fotografije so natisnjene z visoko kakovostnim tiskom na umetniškem papirju. Posebnost instalacije je steklen paspartu, ki daje videz, da fotografija lebdi v zraku.